ODK – PISTACHIO – CREAMY LINE
October 12, 2020
ODK – HAZELNUT– CREAMY LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – CARAMEL – CREAMY LINE

Category:
Description

KREM KARAMELI

Përbërësit: sheqer I karamelizuar, shurup glukoze

Mund të përmbajë gjyrmë veze, qumshti dhe frutash me lëvozhgë.

Produkt pa gluten.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Produkt  për përdorim professional

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – CARAMEL – CREAMY LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *