ODK – VIOLET – SYRUP LINE
October 11, 2020
ODK – CUCUMBER – SYRUP LINE
October 11, 2020
Show all

ODK – ELDERFLOWER – SYRUP LINE

Category:
Description

SHURUP  ME LULE SAMBUKE – SYRUP LINE

Përbërësit: sheqer, ujë, ekstrakt lule sanbuke (15%), koncentrat lëng limoni, aroma.

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi koncentrat shurupi me 7 njësi ujë.

Paketim qelqi 750 ml

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – ELDERFLOWER – SYRUP LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *