ODK – FROZEN MOCHA- FRAPPE LINE
October 12, 2020
ODK – HINTS OF VANILLA- FRAPPE LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – FUNKY CARAMEL- FRAPPE LINE

Category:
Description

FANKY KARAMEL – LINJA FRAPE

Përgatitje pluhur e aromatizuar me karamel.

Përbërësit: sheqer kaf, qumësht pluhur i skremuar, maltodekstrinë, sheqer I djegur, kafe e tretshme, kakao pluhur me yndyrë të ulët, trashes: E415, kripë, aroma. Mund të përmbajë gjurmë vezësh, soje dhe frutash me lëvozhgë.

Produkt pa gluten.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Përdorimi: 40 g Përgatitje pluhur për frape me aromë fanky caramel + 160 g kuba akulli + 160 ml qumësht.

Paketim kanaçe 1kg.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – FUNKY CARAMEL- FRAPPE LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *