ODK – TONIC WHATER – MALAFEMMENA
October 12, 2020
ODK – LEMON TONIC – MALAFEMMENA
October 12, 2020
Show all

ODK – GINGER BEER – MALAFEMMENA

Category:
Description

BIRRË XHINXHERI-  Pije Soft me gaz

Përbërësit: Ujë, sheqer kane, dioksid karboni, arome xhinxheri natyrale (0.20%) aroma natyrale, agjent trashes: E445, caramel, rregullues aciditeti: acid citric, antioksidant: acid skorbik.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 30°C.

Produkt i gatshëm për përdorim

Paketim shishe qelqi 200 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – GINGER BEER – MALAFEMMENA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *