ODK LIME SOUR LINE
October 12, 2020
ODK – TONIC WHATER – MALAFEMMENA
October 12, 2020
Show all

ODK GINGER SOUR – SOUR LINE

Category:
Description

XHINXHER SOUR-  Produkt gjysmë i gatshëm për përdorim profesional

Përbërësit: Ujë, sheqer, koncentrat lëng limoni (15%), rrënjë xhinxheri i bluar (10%), acidifikues: acid citric, agjent trashes: E415, E466, konservantë: E202, E211, aroma.

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Produkt për përdorim professional, tresni në raport (1/1) 1 njësi koncentrat produkti me 1 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK GINGER SOUR – SOUR LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *