ODK – Blood Orange FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
ODK LIME SOUR LINE
October 12, 2020
Show all

ODK LEMON SOUR LINE

Category:
Description

LIMON-  Lëng limoni natyral (jo nga koncentrati)

Përbërësit: Lëng limoni. Antioksidantë: metabisulfit potasi

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Ndonjë errësim i ngjyrës nuk kompromenton cilësinë e produktit.

Produkt i gatshëm për përdorim. Tundeni mire përpara se ta përdorni.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK LEMON SOUR LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *