ODK LEMON SOUR LINE
October 12, 2020
ODK GINGER SOUR – SOUR LINE
October 12, 2020
Show all

ODK LIME SOUR LINE

Category:
Description

LIME-  Lëng lime natyral (jo nga koncentrati)

Përbërësit: Lëng lime. Antioksidantë: metabisulfit potasi

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Ndonjë errësim i ngjyrës nuk kompromenton cilësinë e produktit.

Produkt i gatshëm për përdorim. Tundeni mire përpara se ta përdorni.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK LIME SOUR LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *