ODK – PEACH  FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
ODK MANGO FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
Show all

ODK– LYCHEE FRUIT MIX LINEDK 

Category:
Description

LYCHEE – MIKS FRUTASH

Përgatitje frutash e përqendruar

Përbërësit: sheqer, koncentrat pure dhe lëng lychee (30%), shurup glukoze, lëng limoni i koncentruar, trashes: guar gam pluhur, pektinë, aroma, konservantë: E211, koncentrat (karrotë, rrush i zi frëng).

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi produkt miks fruti me 7 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK– LYCHEE FRUIT MIX LINEDK ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *