ODK– LYCHEE FRUIT MIX LINEDK 
October 12, 2020
ODK – COCONUT- FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
Show all

ODK MANGO FRUIT MIX LINE

Category:
Description

MANGO – MIKS FRUTASH

Përgatitje frutash e përqendruar

Përbërësit: pure mango (50%), sheqer, shurup glukoze, koncentrat lëng limoni, trashes: guar gam pluhur, pektinë, aroma, konservantë: E202, E211, antioksidantë: vitamin C.

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi produkt miks fruti me 7 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK MANGO FRUIT MIX LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *