ODK – CRANBERRY FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
ODK – PASSION FRUIT- FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – POMEGRANATE FRUIT MIX LINE

Category:
Description

SHEGE – MIKS FRUTASH

Përgatitje frutash e përqendruar

Përbërësit: sheqer, koncentrat lëng shege (30%), shurup glukoze-fruktoze, lëng limoni i koncentruar, aroma,  trashes: guar gam pluhur, pektinë, aroma, koncentrat (karrote, rrush i zi frëng), konservantë: E211

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi produkt miks fruti me 7 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – POMEGRANATE FRUIT MIX LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *