ODK – HINTS OF VANILLA- FRAPPE LINE
October 12, 2020
ODK – SHADES OF CHOCOLATE- FRAPPE LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – POSHY TOFFEE- FRAPPE LINE

Category:
Description

POSHY TOFFEE – LINJA FRAPE

Përgatitje pluhur e aromatizuar.

Përbërësit: sheqer, copa fudge karameli të aromatizuar {sheqer, qumësht I ëmbël I skremuar, fondant(shurup glukoze, ujë), vaj palme, gjalpë, aroma natyrale}, yndyrë kokosi pluhur e rafinuar, shurup glukoze, qumësht pluhur i skremuar, sheqer i djegur, kafe, kakao, trashes: E415, emulsifikues: E471, caseinate, stabilizues: E451i, agjent kundër pjekjes: E551, aroma natyrale.

Produkt pa gluten.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Përdorimi: 40 g Përgatitje pluhur për frape me aromë poshy toffee + 160 g kuba akulli + 160 ml qumësht.

Paketim kanaçe 1kg.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – POSHY TOFFEE- FRAPPE LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *