ODK – GREEN APPLE- FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
ODK – BLUEBERRY- FRUIT MIX LINE
October 12, 2020
Show all

ODK – RASPBERRY- FRUIT MIX LINE

Category:
Description

MJEDËR – MIKS FRUTASH

Përgatitje frutash e përqendruar

Përbërësit: lëng mjedre i përqndruar (50%), sheqer, lëng limoni koncentrat, ujë, trashes: Guar gam pluhur, pektinë, koncentrat (karrote, rrush I zi f, koncentrat (karrote, rrush I zi frëng), aroma, konservantë: E211, fara mjedre.

Produkt pa gluten

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë. Maksimumi 20°C.

Për përdorim profesional, tresni në raportin ( 1/7):  1 njësi produkt miks fruti me 7 njësi ujë.

Paketim shishe PET 750 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – RASPBERRY- FRUIT MIX LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *