ODK GINGER SOUR – SOUR LINE
October 12, 2020
ODK – GINGER BEER – MALAFEMMENA
October 12, 2020
Show all

ODK – TONIC WHATER – MALAFEMMENA

Category:
Description

UJË TONIK-  Pije Soft me gaz

Përbërësit: Ujë, sheqer kane, dioksid karboni, rregullues aciditeti: acid citric, aroma natyrale, aromë: quinine.

Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë.

Produkt i gatshëm për përdorim

Paketim shishe qelqi 200 ml.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODK – TONIC WHATER – MALAFEMMENA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *