OLIVE VERDI A RONDELLE- ULLINJ JESHIL NË FETA
June 12, 2018
OLIVE NERE DENOCCIOLATE-ULLINJ TË ZINJ PA BËRTHAMË
June 12, 2018
Show all

OLIVE NERE CON NOCCIOLO –ULLINJ TË ZINJ ME BËRTHAMË

Category:
Description

Ullinj të zinj të varietetit Hojiblanca, të pangatërrueshëm për shijen e tyre intense, për kompaktësinë e jashtëzakonshme dhe për shkëlqimin e ngjyrës së tyre. Me bërthamë. Të shkëlqyer për ti dhënë shije cdo pjate me bazë mishi ose peshku, janë gjithashtu të përshtatshme në pasta dhe sallata.
Pesha Neto: 1700g Kodi: 41044
Pesha Neto: 4100g Kodi: 42088

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVE NERE CON NOCCIOLO –ULLINJ TË ZINJ ME BËRTHAMË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *