OLIVE NERE CON NOCCIOLO –ULLINJ TË ZINJ ME BËRTHAMË
June 12, 2018
OLIVE NERE A RONDELLE-ULLINJ TË ZINJ NË FETA
June 12, 2018
Show all

OLIVE NERE DENOCCIOLATE-ULLINJ TË ZINJ PA BËRTHAMË

Category:
Description

Ullinj të zinj të varietetit Hojiblanca, janë pa bërthamë dhe të konservuar në një shëllirë të lehtë për të ruajtur shijen e tyre pak të hidhur. Të përsosur për ti dhënë shije cdo pjate me bazë mishi ose peshku, janë gjithashtu shumë të mirë në receta të ndyshme pastash dhe sallatash.
Pesha neto: 1700g Kodi: 41043
Pesha neto: 2600g Kodi: 42095
Pesha neto: 4100g Kodi: 42097

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVE NERE DENOCCIOLATE-ULLINJ TË ZINJ PA BËRTHAMË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *