OLIVE VERDI GIGANTI- ULLINJ JESHIL GJIGANDE
June 12, 2018
OLIVE VERDI DENOCCIOLATE- ULLINJ JESHIL PA BËRDHAMË
June 12, 2018
Show all

OLIVE VERDI CON NOCCIOLO- ULLINJ JESHIL ME BËRTHAMË

Category:
Description

Ullinj me origjinë spanjolle, të përsosur nga cilësia dhe qendrueshmëria.Ullinj jeshil me bërthamë, të konservuar në një shëllirë të lehtë. Të përshtatshëm në shoqerimin e aperitivëve, si antipastë, për pasticerinë e kripur, mbi pizza dhe për receta të ndyshme në kuzhinë.
Pesha neto: 4100g
Kodi: 42083

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVE VERDI CON NOCCIOLO- ULLINJ JESHIL ME BËRTHAMË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *