OLIVE VERDI CON NOCCIOLO- ULLINJ JESHIL ME BËRTHAMË
June 12, 2018
OLIVE VERDI A RONDELLE- ULLINJ JESHIL NË FETA
June 12, 2018
Show all

OLIVE VERDI DENOCCIOLATE- ULLINJ JESHIL PA BËRDHAMË

Category:
Description

Shumë të shijshëm, me origjinë spanjolle, të fortë, por pa bërthamë, janë të konservuar në një shëllirë delikate që nuk e thekson shumë shijen e frutit. Rekomandohen për të shoqëruar aperitivë, si antipastë, për pasticerinë e kripur, mbi pizza dhe për cdo përdorim tjetër në kuzhinë.
Pesha Neto: 1700g Kodi: 41023
Pesha Neto: 2600g Kodi: 42090
Pesha Neto: 4100g Kodi: 42093

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVE VERDI DENOCCIOLATE- ULLINJ JESHIL PA BËRDHAMË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *