OLIVE TAGGIASCHE- ULLINJ TAGGIASCHE
June 12, 2018
OLIVE VERDI CON NOCCIOLO- ULLINJ JESHIL ME BËRTHAMË
June 12, 2018
Show all

OLIVE VERDI GIGANTI- ULLINJ JESHIL GJIGANDE

Category:
Description

Ullinj jeshil gjigandë, shumë të shijshëm, me bërthamë, me një konsistencë dhe ngjyrë jeshile plot shkëlqim. Të këshilluara për një përdorim shumë të gjerë në kuzhinë, janv idealë për të shoqëruar aperitivë dhë për të pasuruar sallatat.
Pesha neto: 2600g
Kodi: 42082

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVE VERDI GIGANTI- ULLINJ JESHIL GJIGANDE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *