Grure Ekstra 400 GR
April 2, 2019
Arre Kokosi 180 GR
April 2, 2019
Show all

Sheqer Pluhur 500 GR

Category:
Description

Eshtë i ëmbël, i bardhë dhe i ndritshëm. E përdorim shumë: kur hamë mëngjesin, një ëmbëlsirë ose edhe kur pimë kafen. Ai është sheqeri, një nga elementet bazë që absolutisht nuk mund të mungojë në asnjë shtëpi. Sheqeri është një produkt aq i rëndësishëm saqë pa të nuk do të bënim dot. Njerëzimi e ka njohur sheqerin plot 7000 vjet më parë, sepse ka të dhëna historike që demonstrojnë se si në këto vite në Polinezi dhe më pas në Kinë, u përdor kallamsheqeri për nxjerrjen e një lëngu të ëmbël që përdorej si në formën e mjaltit, pra bëhet fjalë për llojin e parë të ‘sheqerit” në Antikitet.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sheqer Pluhur 500 GR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *