Fara E Zeze 250 GR
April 2, 2019
MJALTË MANUKA 15+NPA
February 6, 2020
Show all

Muesli Me Fruta 500 GR

Category:
Description

Drithërat si musli, pra drithërat e papërpunuar që nuk përmbajnë glukozë ose sheqer shtesë janë ideale për të filluar mirë ditën. Është e rëndësishme që në etiketën e drithërave musli për mëngjes, të mos jenë të pranishme yndyrna të shtuara, por të përmbajnë sa më shumë fibra. Duhet të mbani parasysh se një produkt i mirë duhet të përmbajë së paku 9 gramë fibra për 100 gramë produkt, ndërsa sheqernat të jenë më pak se 20%. Thekra, gruri dhe tërshëra janë nga përbarësit më të mirë të kombinuar në drithërat apo çerealet musli të mëngjesit apo darkës tuaj

Muesli te paperpunuar me drithera dhe fruta gjeni tek dyqanet Neranxi Organic Market ne paketim 500 g.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muesli Me Fruta 500 GR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *