Miell Hikkre 500 GR
April 2, 2019
Miell Elbi 500 GR
April 2, 2019
Show all

Miell Thekre I Pasitur 500 GR

Category:
Description

Thekra është bimë barishtore një vjeçare fruti i së cilës shërben si ushqim. Thekra është një drithë, i cili me shekuj ka garuar me grurin në prodhimin e bukës edhe pse sot gruri është dominues. Thekra është më e ngjashmja ndaj grurit. Thekra përmban 74% karbohidrate, 9,3% proteina dhe 1,8% yndyrë. Përmban edhe vitaminë B. Buka e thekrës preferohet të përdoret kundër diabetit, anemisë, kapsllëkut, si dhe për përmirësimin e sistemit nervor. Tek dyqanet e rrjetit Neranxi do te gjeni Miell thekre të pasitur gjerman, si dhe theker te shtypur te cilen mund ta perzieni me drithera dhe fruta te tjera te thata, keshtu keni krijuar nje mengjes te shendetshem.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miell Thekre I Pasitur 500 GR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *