Spaghetti Grano Saraceno
March 29, 2019
Fusilloni Me Misër & Oriz
March 29, 2019
Show all

Spaghetti Multicereali

Category:
Description

Paketim: 12X400 g
PASTA MULTICEREALI
Një mix përbërësish për një recetë me shije speciale
Me misër, oriz, hikërr dhe kinoa.
Përthithje e mirë e karbohidrateve si burim energjie.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spaghetti Multicereali”

Your email address will not be published. Required fields are marked *