Xhel dekorues
April 1, 2019
SPECIAL DAY KIT STAMPE FLUTUR
April 1, 2019
Show all

NGJYRA DECOTAB 1 kg

Categories: ,
Description

PASTA SHEQERI PER MBULIM DHE DEKORACIONE – E NGJYROSUR
NGJYRAT DECOTAB ofrojne mundesi te shumefishta dekoruese duke ju kursyer kohe dhe me nje homegjenitet te madh ngjyre. Decotab eshte nje paste e manovrueshme dhe me nje arome te lehte bajamesh. Perdoret per mbulimin e tortave, me dore apo me sfoliatrice deri ne spesor 1 mm. Gjalpi i kakaos qe permban e ben pasten e sheqerit nje paste ideale edhe per realizimin e objekteve delikate sic jane lulet apo gjethet (pra ideale per coppapastat me ekstraktues)

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJYRA DECOTAB 1 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *