NGJYRA DECOTAB 1 kg
April 1, 2019
STAMPE SILIKONI NE FORME YJESH
April 1, 2019
Show all

SPECIAL DAY KIT STAMPE FLUTUR

Categories: ,
Description

STAMPE SILIKONI ME COPPAPASTE NE METAL
Mini prerese brumi eshte nje mjet per te krijuar flutura te vogla, eshte perfekte per te punuar pasten e sheqerit, cokollaten plastike dhe marzipanin.
Kodi: FK006

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPECIAL DAY KIT STAMPE FLUTUR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *