SUCCO DI LIMONE-LËNG LIMONI
June 12, 2018
BRODO IN PASTA SAPORITO 50% DI CARNE- SAPORITO BULJON NË FORMË PASTE ME 5% MISH
July 3, 2018
Show all

POLENTA ISTANTANEA- POLENTA E ÇASTIT

Category:
Description

Bëhet nga një misër i mirë nga fushat italiane, e përzgjedhur dhe përpunuar sot nga nga brenda një impianti avantgardë transformohet në një produkt të shijshëm dhe natyral. E Parapjekur në avull nëpërmjet një përpunimi të veçantë lejon që në një minutë një polenta të pasur në shije sipas traditës së dikurshme. Ju lejon të realizoni një polenta të lidhur dhe të lehtë për ta servirur në pjatë dhe duke mbajtur një formë kompakte. Mund ta servirni me të gjitha tipet e raguse, me djathë, me vaj ulliri, gjalpë si dhe me produkte te skuqura ose të grillës.
Pesha neto: 375g
Kodi: EB851

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “POLENTA ISTANTANEA- POLENTA E ÇASTIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *