DOPPIO CONCENTRATO DI POMODORO- DOPIO KONCENTRAT DOMATEJE
June 5, 2018
POMODORINI PRIMA SCELTA- DOMATE QERSHI CILËSI E PARË
June 5, 2018
Show all

POMODORINI DATTERINI- DOMATE QERSHI DATTERINI

Category:
Description

Domate me lëkurë të hollë dhe të butë, të ëmbla dhe aromatike të kultuvuara në Jug të Italisë dhe të përpunuara të freskëta. Të konservuara në lëngun e tyre të lehtë përshtaten në përdorimin e shumë recetave.

Pesha neto: 800g

Kodi: 11021

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “POMODORINI DATTERINI- DOMATE QERSHI DATTERINI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *