TONNO A FILETTI PRIMA SCHELTA YELLOWFIN IN OLIO DI OLIVA – FILETO PESHKU TON YELLOWFIN ZGJEDHJA E PARË NË VAJ ULLIRI
June 6, 2018
PORCINI RICETTA GIÒ TRIFOLATI CON CREMA- KËRPUDHA PORCINI RECETA GIO TRIFOLATI ME KREM
June 12, 2018
Show all

PORCINI GRAN PEZZI TRIFOLATI – KËRPUDHA PORCINI TRIFOLATI NË COPA TË MËDHA

Category:
Description

Kërpudha të zgjedhjes së parë, me origjinë europiane të seleksionuara dhe të prera në copa të mëdha me formë pak a shumë kuadrate, të paketuar në një përmbajtje vaji farash luledielli, piperi pluhur dhe pak hudhër.
Pesha neto: 780g
Kodi:32000

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PORCINI GRAN PEZZI TRIFOLATI – KËRPUDHA PORCINI TRIFOLATI NË COPA TË MËDHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *