CROISMART
January 20, 2018
SFRULLA
January 20, 2018
Show all

PRALIN DELICRISP BLANC

Category:
Description

Pastë fine me çokollatë të bardhë dhe Delicrisp krokant, ideale për realizimin e produkteve të ëmbla dhe akulloreve. Pesha neto: 5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRALIN DELICRISP BLANC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *