Pregel YOGURSPRINT SPRINT
February 1, 2018
Pregel CARAMEL SALATO SPRINT
February 1, 2018
Show all

Pregel CIOCCO PEPERONCINO SPRINT CON PEZZI

Categories: ,
Description

KODI: 37801

Nje shije e forte dhe shume e kerkuar, qe I shton shijes se pangaterrueshme te cokollates nje doze picante qe do tju surprizoje duke I dhene kenaqesi qellzes. Gjithcka ne nje product Sprint gati per perdorim me cilesine maksimale.

PAKETIMI: 12 qese x 1.1kg

APLIKIMI: Akullore

DOZA: Art.: 440g / lt uji

CERTIFIKIME: Pa Gluten, Pa Vaj Palme

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregel CIOCCO PEPERONCINO SPRINT CON PEZZI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *