Pregel Shije PASTA CLASSICA PISTACCHIO VERDE PRIMAVERA
January 29, 2018
Pregel Shije PASTA CLASSICA COCCO
January 29, 2018
Show all

Pregel Shije PASTA CLASSICA CARAMEL

Categories: ,
Description

KODI:    50202

 

 

Nje paste e shijshme dhe e embel por njekohesisht e karakterizuar nga shija e athet tipike e karamelit. Ngjyra eshte e thelle me nuance qelibari.

PAKETIMI: 2 kova x 6 kg

APLIKIMI: Akullore, Pasticeri

Doza: 20-35g / kg baze

CERTIFIKATA: Kosher Parve, Vegan, Halal Italia, Halal Quality Control, OU, Pa Gluten, Pa vaj Palme

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregel Shije PASTA CLASSICA CARAMEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *