Pregel Shije PASTA CLASSICA MARRON GLACE’
January 29, 2018
Pregel Shije PASTA CLASSICA MALAGA C (Gialla)
January 29, 2018
Show all

Pregel Shije PASTA CLASSICA NOCE

Categories: ,
Description

KODI    51202

Paste e perqendruar me nje shije te mire dhe autentike te arrive me te mira, perfekte per te krijuar akullore me nje ndjesi te ngrohte  ne qiellze dhe kremoze. PErfekte per embelsirat ne te ftohte.

PAKETIMI: 2 kova x 6 kg

APLIKIMI: Akullore, Pasticeri

Doza: 70g / kg baze

CERTIFIKATA: Pa Gluten, Pa vaj Palme

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregel Shije PASTA CLASSICA NOCE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *