FIBRAPLUS
January 20, 2018
SUPERNEUTRO LATTE
January 20, 2018
Show all

PROTEINGEL

Categories: ,
Description

Shtesë proteinash që mund të përdoret si në të nxehtë dhe në të ftohtë. Përmirëson strukturën e akullores duke forcuar ruajtjen e saj në vitrinë, duke rritur kremozitetin dhe kompaktësinë. Aplikimi: akullore. Doza: 20-40g/1lt mix. Pesha neto: 4×1.5kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROTEINGEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *