RRUSH I ZI I THATË (KORINTHI)
May 26, 2018
THANE E THATE AMERIKANE
May 26, 2018
Show all

QERSHI E THATE

Category:
Description

(Prunus Avium)

Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup. Ky frut bën të mundur rënien nga pesha si dhe kontrollon nivelin e yndyrave në gjak. Qershia është e njohur shkencërisht për flavanoidet antioxidante Bio të gjetura në përbërjen kimike. Këto flavanoide Bio janë të dobishme në rritjen dhe rregullimin e nivelet e pH ne trupin e një individi. Ato janë një burim i vitaminës C, Vitaminës A dhe melatoninës. Qershitë ndihmojnë në problemet e tretjes pasi ato kanë përmbajtje të lartë fibrash dhe ndihmon dukshëm në dhimbjet e muskujve dhe uljen e niveleve të urateve. Ndihmon gjithashtu në lehtësimin e dhimbjes se vazhdushme të kokës dhe rrit sasinë e ujit në trupin tuaj e cila në afat të gjatë nxit energjinë e një individi dhe shkallen e mtabolizmit.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QERSHI E THATE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *