VINE LEAVES-GJETHE RRUSHI
May 26, 2018
CAPER-KAPERI
May 26, 2018
Show all

RED ROASTED PEPPERS-SPECA TË KUQ TË PJEKUR

Category:
Description

Një pjatë e shijshme greke. Shija e saj përputhet me kaperin, ullinjt e gjelbër dhe hudhër. Shijen shkon mirë edhe me gatimet e mishit etj.
Pesha neto: 480g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RED ROASTED PEPPERS-SPECA TË KUQ TË PJEKUR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *