Keçap / Ketchup
January 20, 2018
SALCË ÇEZAR
January 20, 2018
Show all

SALCË BALSAMIKE

Category:
Description

BALSAMIC DRESSING
Njësia e Shitjes / Paketimi 6χ1 lt
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 11 Muaj
Shelf Life
Jetëgjatësia pas hapjes 1 Muaj
Shelf Life after opening
Uthull Balsamike, e përzjerë me vaj ulliri ekstra i virgjër, është më e trashë se uthulla e zakonshme dhe qëndron më mirë mbi sallatë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALCË BALSAMIKE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *