SALCË BALSAMIKE
January 20, 2018
Master Martini Fluifour Lajthi 13kg
January 20, 2018
Show all

SALCË ÇEZAR

Category:
Description

CAESAR’S DRESSING
Njësia e Shitjes / Paketimi 3×3 lt
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 6 Muaj
Shelf Life
Jetëgjatësia pas hapjes 1 Muaj
Shelf Life after opening
Salca “Caesar’s Dressing” që kombinon shijet e proshutës, parmexhanit, erëzave dhe mustardës.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALCË ÇEZAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *