Lasagne Me Misër & Oriz
March 29, 2019
Fusilli Bizele Jeshile Bio
March 29, 2019
Show all

Sedanini Thjerrëza Te Kuqe

Category:
Description

Paketim: 12X250 g
PASTA 100% THJERËZA TË KUQE BIO
Të gjitha benefitet e legumeve në një pasta me shije unike.
Pa gluten.
Biologjike dhe Vegane.
E pasur me Proteina dhe Fibra.
Me përqindje të lartë Fosfori, Hekuri, Zinku, Manganezi.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedanini Thjerrëza Te Kuqe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *