IRCA – CEREAL’EAT CAKE
February 27, 2018
SENNA MILLA CREME
March 8, 2018
Show all

SENNA MELANGE UNIVERSAL

Category:
Description

Margarine austriake per produkte të ëmblave dhe të kripura.
Aromë delikate të shijes së gjalpit në produktin final.
Volum optimal gjatë rrahjes. Përdorim i përgjithshëm.

E gjeni në paketim -10 kg (4×2,5 kg)

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENNA MELANGE UNIVERSAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *