SENNA MILLA CREME
March 8, 2018
Avena- Qumësht Tërshëre
March 8, 2018
Show all

SENNA MILLA BACK

Category:
Description

Aroma i reziston proçesit të pjekjes dhe përpunimit.
Veti të mira lidhëse për prodhimet e furrës. Konservimi më i gjatë i ëmbëlsirave. Elasticitet i përkryer, e përshtatshme për çdo lloj makinerie.

E gjeni në paketim -10 kg (4×2,5 kg)

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENNA MILLA BACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *