SENNA MELANGE UNIVERSAL
March 8, 2018
SENNA MILLA BACK
March 8, 2018
Show all

SENNA MILLA CREME

Category:
Description

Margarine austriake per produkte furre
Milla Creme është marka e përsosur për produktet e furrës dhe pasticeris, me qëllim që të ofrojë cilësi më të mirë ëmbëlsira të përsosura dhe vepra unike të artit të pjekur. Milla Creme ndër vite garanton cilësi dhe perfeksion, është eliksir i shijes dhe pamjes.

E gjeni në paketim -10 kg (4×2,5 kg)

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SENNA MILLA CREME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *