MINI PERE- MINI DARDHA
June 12, 2018
RICE CRACKERS PICCANTI-KREKER ORIZI PIKANTE
June 12, 2018
Show all

SNACK MEXICANO’S PICCANTI-SNACK MEKSIKAN PIKANT

Category:
Description

Patatina meksikane pikante, të gëzueshme, krokante, të holla dhe të rrumbullakëta, piqen në furrë dhe aromatizohen me djathë. Kënaqin atë dëshirën për një snak të lehtë gjatë ditës, të përshtatshme për shoqërimin e pijeve.
Pesha neto: 500g
Kodi: 37055

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SNACK MEXICANO’S PICCANTI-SNACK MEKSIKAN PIKANT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *