Penne Grano Saraceno
March 29, 2019
Spaghetti Multicereali
March 29, 2019
Show all

Spaghetti Grano Saraceno

Category:
Description

Paketim: 12X400 g
PASTA DRITHI HIKËRROR:
100% MIELL HIKRRE (GRANO SARACENO)
Për ata që dashurojnë traditën dhe shijet antike të dikurshme
Burim fibrash, përqëndrim i lartë Magnezi.
E rekomanduar në të gjitha rastet kur ka nevojë për një rimineralizim gjeneral të organizmit.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spaghetti Grano Saraceno”

Your email address will not be published. Required fields are marked *