Fusilli Bizele Jeshile Bio
March 29, 2019
Fusilli Fasule Jeshile Mung – Risi
March 29, 2019
Show all

Spaghetti Me Miell Thjerrëzash Të Verdha Bio

Category:
Description

Paketim: 12X250 g
PASTA ME THJERËZA TE VERDHA BIO
Të gjitha benefitet e legumeve në një pasta me shije unike.
Pa gluten.
Biologjike dhe Vegane.
E pasur me Proteina
Burim Fibrash
Me përqindje të lartë Fosfori, Hekuri dhe Manganezi

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spaghetti Me Miell Thjerrëzash Të Verdha Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *