SUPERNEUTRO LATTE
January 20, 2018
BASE FIOR PANNA
January 20, 2018
Show all

SUPERNEUTRO FRUTTA

Categories: ,
Description

Produkt shumë i koncentruar për emulsifikimin dhe stabilizimin e akullores së qumështit ose me fruta, vepron edhe ne të nxehtë edhe në të ftohtë. Aplikimi: akullore/sorbetto. Doza: 10g/1lt mix. Pesha neto: 4x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPERNEUTRO FRUTTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *