PROTEINGEL
January 20, 2018
SUPERNEUTRO FRUTTA
January 20, 2018
Show all

SUPERNEUTRO LATTE

Categories: ,
Description

Produkt shumë i koncentruar për emulsifikimin dhe stabilizimin e akullores së qumështit që përdoret ekskluzivisht në pasterizues. Aplikimi: akullore. Doza: 10g/1lt mix. Pesha neto: 4x2kg

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPERNEUTRO LATTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *