HALLVASI ME BAJAME
May 26, 2018
TAHINI ME SUSAM DHE MJALTË
May 26, 2018
Show all

TAHINI ME SUSAM

Category:
Description

Fara susami të shtypura, nga susam i zgjedhur etiopian me shije unike dhe tradicionale për receta të ndryshme.
Pesha neto: 300g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TAHINI ME SUSAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *