THJERRËZA JESHILE 500 G
February 23, 2020
THJERRËZA TË KUQE 500 G
February 23, 2020
Show all

THJERRËZA KAFE 500 G

Category:
Description

Thjerrëzat kafe janë varietet i cili gjendet më shpesh. Thjerrëzat kafe kanë tendencë të kthehen më lehtë në një pure gjatë zierjes. Një ndryshim i rëndësishëm që duhet theksuar, është se për sallatën, thjerrëzat kafe apo jeshile, mund ti përgatisni për një minutë në tenxhere me presion, ndërsa thjerrëzat që janë për supë, u duhen pesë minuta për tu zbutur.

Thjerrëzat kafe Përdoren në sallatë me bizele të freskëta, majdanoz të freskët dhe në supë shoqëruar me vaj ulliri ekstra të virgjër, mund ti përdorni gjithashtu edhe në ndonjë pjatë kryesore si shoqëruese. Në çdo rast, mendojmë se ato nuk duhen gatuar në tenxhere me presion sepse sipas eksperiencës që kemi mund të themi pa frikë se thjerrëzat kafe ziejnë më mirë në një tenxhere normale, që mos tu prishet trajta që kanë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THJERRËZA KAFE 500 G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *