TONNO A FILETTI PRIMA SCHELTA YELLOWFIN IN OLIO DI OLIVA- FILETO PESHK TONI ZGJEDHJA E PARË NË VAJ ULLIRI
June 6, 2018
PORCINI GRAN PEZZI TRIFOLATI – KËRPUDHA PORCINI TRIFOLATI NË COPA TË MËDHA
June 12, 2018
Show all

TONNO A FILETTI PRIMA SCHELTA YELLOWFIN IN OLIO DI OLIVA – FILETO PESHKU TON YELLOWFIN ZGJEDHJA E PARË NË VAJ ULLIRI

Category:
Description

I përftuar nga ton pendëverdhe i dimensioneve të mëdha, i pastruar dy here në mënyrë që të marrim një ton të cilësisë së lartë, ngjyre rozë e çelët pa sfumatura apo pjesë të errëta. I konservuar ne vaj ulliri dhe mund ta konsumoni direkt.

Pesha neto: 1730g

Kodi: 62125

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TONNO A FILETTI PRIMA SCHELTA YELLOWFIN IN OLIO DI OLIVA – FILETO PESHKU TON YELLOWFIN ZGJEDHJA E PARË NË VAJ ULLIRI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *