ACCIUGHE A FILETTI IN OLIO DI OLIVA lavorate in Sicilia -FILETO ACCHIUGESH NË VAJ ULLIRI të përpunuara në Sicili
June 6, 2018
TONNO 1 SCELTA YELLOWFIN ALL’OLIO DI OLIVA – PESHK TON ZGJEDHJA E PARË YELLOWFIN NË VAJ ULLIRI 80 g
June 6, 2018
Show all

TONNO AL NATURALE – PESHK TON NAYRAL

Category:
Description

Ton në copa, shpesh i varietetit Pinne Gialle (pendë verdhë) i përpunuar dhe paketuar ne ujë me kripë.

Pesha neto: 1730g

Kodi: 62160

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TONNO AL NATURALE – PESHK TON NAYRAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *