POMODORI SECCHI- DOMATE TË THATA
June 5, 2018
DOPPIO CONCENTRATO DI POMODORO- DOPIO KONCENTRAT DOMATEJE
June 5, 2018
Show all

TRITHOTEL POLPA DI POMODORO – TRITHOTEL PULPË DOMATEJE

Category:
Description

Domate të thjeshta të qëruara, pa fara dhe te copëtuara trashë. Pulpa klasike përdoret ne përgatitjen e pizzave, si mbushje, dekoruese dhe shoqëruese të recetave të ndyshme.

Pesha neto: 10kg

Kodi: 10055

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRITHOTEL POLPA DI POMODORO – TRITHOTEL PULPË DOMATEJE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *